• Løsninger


    Her er et udpluk af det forskellige standard løsninger jeg gør brug af, det både være open source produkter eller egen udviklede. Hvilke metoder og arbejdsprocesser jeg bruger, samt hvad og hvordan jeg kan rådgive dig bedst muligt.

 

Outsourcing


Når du vælger, at outsource hele eller dele af din virksomheds it funktioner, er det vigtigt at gøre sig klar på nogle af de udfordringer dette bringer med sig. Det er gældende om det bliver outsourcet til en lokal partner eller til et helt andet land.

Igennem flere år har jeg arbejdet med outsourcing af it funktioner, det både til danske og udenlandske virksomheder, så langt væk som Indien. De erfaringer jeg har gjort og de udfordringer sætter mig i en position hvor jeg kan hjælpe mig med, at få det optimale ud af situationen. Kun på den måde kan din outsourcing blive en succes fra starten.

Indkøb


Skal du i gang med, at enten udvikle eller indkøbe et nyt it-system er der mange overvejelser der skal tages stilling til. Nogle går på forretningen, som du helt sikkert er bedst til at svare på, men nogle går også på det mere tekniske. Her kan det være du har behov for en hjælpende hånd.

Når tingene bliver lidt for tekniske, så kan du med fordel tag fat i mig. Så går jeg ind som en uvildig rådgiver og hjælper dig med, at finde den rette løsning, også på det tekniske plan. Både når det gælder indkøb af hele systemer, hvor du skal sikre at alle systemer kan snakke sammen. Og når det gælder nyudvikling hvor du bestiller et helt nyt system ved en leverandør.

Forretning


Har du mange manuelle arbejdsgange i din virksomhed eller mangler du kontrol af dine interne og eksterne informationer. Er der områder af din kernevirksomhed hvor der kunne ligge mersalg ved, at udnytte nye teknologier. IT er et vigtigt værktøj for at din virksomhed kan køre så optimalt som muligt.

Som ekstern rådgiver kan jeg komme ind og kigge på din virksomhed med friske øjne. Jeg er ikke blændet af "sådan plejer vi at gøre", men kan se nogle steder hvor din virksomhed enten kan opnå optimering af eksisterende forretningsgange. Jeg vil også kunne rådgive omkring hvilke områder, hvor teknologi kunne hjælpe din virksomhed til at vokse.