• Løsninger


    Her er et udpluk af det forskellige standard løsninger jeg gør brug af, det både være open source produkter eller egen udviklede. Hvilke metoder og arbejdsprocesser jeg bruger, samt hvad og hvordan jeg kan rådgive dig bedst muligt.

 

Hotel

Til hotel branchen er jeg ved at lægge sidste hånd på et system, der er bygget til at håndtere al kunde interaktion. Det er et system der køre online så hotellet og kunderne kan reservere værelser, tillæg osv. nemt og hurtigt uden at skulle installere programmer.

Et uddrag af funktionerne i dette system er

  • Booking med pakketilbud, tillægsvalg osv
  • Nem oversigt over belægning
  • Direkte eksportering til økonomi system
  • Kunde side, hvor kunde kan se gamle bestillinger og rette stamoplysninger
  • Integreret kasse modul
  • Dynamisk og fleksibelt rapportering modul
  • Kortbetalings integration

E-handel

Skal din forretning have en online butik, kan jeg hjælpe. Jeg har arbejdet med E-handel i en del år og er godt inde i marked, og forstår hvad der virker og lige så vigtigt hvad der ikke virker.

Jeg har valgt at bygge alle mine e-handels butikker på basis af Magento, som er et open source e-handelssystem der inden for kort tid er blevet utrolig populært. Dette er ikke uden grund, da Magento kan utrolig meget og er nemt at arbejde med, samtidig er det opbygge rigtigt godt, så når du ønsker specielt funktioner, kan jeg integrere det rigtigt godt.

CMS

Når din virksomhed skal på nettet er den bedste og nemmeste løsning, at få et CMS til styring af hjemmesiden. CMS står for Content Magement System, og er et online system hvor du selv kan oprette, rette og slette sider. Derved har du ikke behov for en programmør hver gang der skal ændres noget.

Der findes mange forskellige open source CMS systemer. Jeg bruger som standard flere forskellige, at efter hvad opgaven byder på. Et af de mest brugte er Joomla CMS, som er et meget udbredt og har rigtigt mange funktioner.

Lad os sætte os sammen og finde den rigtige løsning til dig.