• Mine kompetencer


    I gennem tiden har jeg været så heldig, at få lov til arbejde med ting jeg brænder for, ting som ligeså meget er min hobby.
    Det har betydere, at jeg har samlet en del erfaring og kompetencer op hen af vejen.

 

Software udvikling


Når jeg udvikler bruger jeg oftest enten php eller Java, det er 2 sprog med hver deres styrker og svagheder. Derudover gør jeg ofte brug af forskellige open source programmer, frameworks eller komponenter. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen.

PHP og Java er de 2 sprog jeg arbejder mest med, begge sprog har jeg arbejdet med i mere end 7 år og er derfor rigtigt godt hjemme i disse. Derudover bruger jeg teknologier / produkter som MySQL, DB2, JavaScript, SQL, CakePHP, Magento, OsCommerce, Spring, Hibernate, Struts2, Apache, Tomcat osv.

Styring


Agil udvikling og metoder der efter min mening den bedste måde, at styre et projekt forløb på. Jeg er uddannet Scrum Master, Scrum er en agil udviklingsmodel. Det har jeg haft gode resultater med at implementere i forskellige typer projekter.

Igennem tiden har jeg arbejdet meget, som teknisk projekt leder. Altså stået for at sikre fremdrift og styring af den tekniske del af et projekt, derved har det været mit ansvar at samle udvikling og sikre, at hele den del af projektet bevægede sig i den rigtige retning. På de forskellige projekter har der også været en stor gruppe interessenter der skulle styres og ledes.

Rådgivning


Jeg søger for hele tiden for at være med i hvad der sker, så jeg kan rådgive dig på den bedste måde. Igennem min karriere har jeg arbejdet med at optimere forskellige forretningsgange bla. ved hjælp at Lean og andre lignende processer.

Når jeg kommer ind i din virksomhed er det min natur, at kigge igennem hvor der kan optimeres, jeg kan slet ikke lade vær. Så på basis af mine store grundviden og de værktøjer jeg bruger, har jeg ballasten til at kunne rådgive dig bedst muligt.